Sayfalar

5 Mayıs 2020 Salı

Marvel - Infinity Countdown Okuma Sırası - Part 1



Merhaba sevgili okur!


Bugünkü yazımın konusu yakın zamanda Türkçeye yakın zamanda çevrilmiş olan, Marvel tarafından 2018 yılında çıkarılan Infinity Countdown adlı çizgi romanın okuma sırası olacak. Aslında ülkemizde Gerekli Şeyler basit bir okuma sırası yayınladı ancak bu event'in devamında Infinity Wars eventi geldiği geldiği için ayrıntılı okumak isteyenler olabilir diye yayınlamak istedim. 2 adet part olucak ve totalde 16 adet fasikülden oluşan bir sıra olacak. Daha sonrasında bir inceleme yazısı ve Infinity Wars okuma sırası yayınlamayı düşünüyorum. Şimdi okuma sıramıza geçelim.

İlk olarak başlamak için karakter özel ve event öncesi fasikülleri okumamız gerekli;
  • Infinity Countdown: Adam Warlock #1 (2018)
  • Infinity Countdown: Prime #1 (2018)
Daha sonra asıl event kitabımıza geçiş yapıyoruz;
  • Infinity Countdown #1 (2018)
  • Infinity Countdown #2
  • Infinity Countdown #3
Ve tekrar karakter ve yan fasiküllerine geçiyoruz;
  • Infinity Countdown: Captain Marvel #1 (2018)
  • Infinity Countdown: Daredevil #1 (2018)
Ve burda okuma sırasına bir ara veriyoruz. Geriye tek bir part kalıyor zaten yazıları ortalama 3-4 günde bir paylaşıyorum yani siz okuyana kadar bir sonraki part gelecektir, merak etmeyin. 


Umarım okuma sırası hoşunuza gitmiştir. Kendi fikirlerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın, eğer alternatif çizgi roman önerileriniz varsa duymak isterim. Instagram üzerinden yaptığımız anketlerde sizlerde oy verip bir sonraki yazımızın konusu belirlemek isterseniz bizi @cizgi_romanalemi adresinden takip edebilirsiniz, yada sorularınızı bana daha kolay ve pratik bir şekilde ulaştırabilirsiniz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, esenlikler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Son Yayınlananlar

DC Comics - DC One Million Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 3

Merhaba sevgili okur! Bugünkü yazımın konusu DC One Million çizgi romanının okuma sırasının son partı olacak. Daha önceden ilk iki ...

En Çok Okunan Yazılar