Sayfalar

28 Mayıs 2019 Salı

Pet Avengers Ekibi Kimdir? - Çizgi Roman Tanıtımı - Marvel


Merhaba sevgili okuyucu!

Bugünkü yazımda Marvel evreninde geçen "Lockjaw and The Pet Avengers" adlı çizgi romandan bahsedeceğim. Bu küçük hikayemizin baş kahramanları bilgiğimiz süper kahramanlar değil, onların yoldaşları olan evcil hayvanları. Çizgi romanımızın konusu ise sonsuzluk taşlarını arayan hayvan kahramanlarımızın hikayesi oluyor.
Dünyanın çeşitli yerlerine dağılmış olan sonsuzluk taşları büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Buna karşın Lockjaw sonsuzluk taşlarından zihin taşını bulur ve geri kalan taşlarıda bulmak için bir takım oluşturu. Takımda;
  • Hairball
  • Lockheed
  • Lockjaw
  • Redwing
  • Throg (Frog Thor)
  • Zabu
Şimdi karakterleri kısaca tanıyalım. 

Lockjaw inhumanların asil ailesinin bir üyesi, onların evcil köpekleri. Kendisinin uzay taşını hiç aratmayan bir ışınlanma yeteneği bulunmaktadır. Hairball, Speedball adı verilen süper kahramanın kedisidir ve sahibi gibi kinetik güçlere sahiptir. Lockheed, X-Men ekibinden tanıdığımız Kitty Pryde'ın sadık uzaylı ejderhasıdır. Redwing, bir Avengers üyesi olan Falcon'nun evcil şahinidir. Throg, Thor'un kurbağa versyonudur. Mjolnir'in küçüğü olan Frogjolnir adı verilen bir çekice sahiptir, Asgardlı olarak geçer ve Thor'un güçlerinin birçoğuna sahiptir. Zabu ise Savage Land'in kralı Ka-Zar'ın sadık yoldaşı, kaplanıdır. 

Çizgi roman boyunca kahramanlarımız Dünyanın çeşitli yerlerinde sonsuzluk taşlarını ararlar.  Savage Land, okyanusun dibi ve daha birçok bölgede taşların neredeyse hepsini toplarlar. Ve son taş güç taşını almak için Beyaz Saray'a giderler. Ancak Thanos onlardan önce davranıp taşı alır, ona karşı savaşan kahramanlarımız mağlup olurlar ve ayakta kalsn son hayvan Lockjaw olur. Lockjaw diğer bütün taşların gücünü Thanos'a karşı kullanarak onu yener ve farklı bir boyuta gönderir. Thsnos'un mağlubiyetinden sonra Lockjaw eksik olan son sonsuzluk taşınıda tasmasına takar ve galibiyetileri sonrası ekibine "The Pet Avengers" ismini verir. 

Evet, gördüğünüz üzere sonsuzluk taşlarını koruyanlar sadece insanlar değil. Süper kahramanlarımızın yanında duran sadık dostlarıda kötülüğe dur demeden rahat edemiyor. Bugünkü yazımda sizlere, bana çok ilginç gelen "Lockjaw and The Pet Avengers" adlı hikayeden bahsettim. Umarım yazı ve fikirlerim hoşunuza gitmiştir. 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, esenlikler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Son Yayınlananlar

DC Comics - DC One Million Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 3

Merhaba sevgili okur! Bugünkü yazımın konusu DC One Million çizgi romanının okuma sırasının son partı olacak. Daha önceden ilk iki ...

En Çok Okunan Yazılar