Sayfalar

1 Mayıs 2020 Cuma

Marvel - The War of the Realms: The World At War - Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 2



Merhaba sevgili okur!

Bugünkü yazımın konusu The War of  The Realms event'inin ilk fazı olan The World At War okuma sırasının ikici ve son partı olacak. Daha sonra ikinci faz olan Reclaim The Realms okuma sırasına başlayacağız. Eğer bir önceki parta bakmadıysanız buradan ulaşabilirsiniz.

En son Unbeatable Squirrel Girl II #43 çizgi romanını okumuştuk, şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz;


  • Venom #13 (2018) 
Bu çizgi romanı okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum Venom karakteri zaten 2018 serisinde çok iyi, ayrıyetten bu eventte yer alması çok güzel olmuş. Bol aksiyonlu bir fasikül olduğu kesin.

  • War of The Realms: Journey Into Mystery #1
  • War of The Realms: Punisher #1
  • War of The Realms: War Scrolls #1
  • War of The Realms: X-Men #1


Buraya kadar geldiğinizde ilk Act olan The World At War bitmiş oluyor. Bir sonraki yazımda ise ikinci Act olan Reclaim The Realms'e başlayacağız. Uzun bir liste olacağını düşünüyorum ancak maksimum 3 partta bitecektir. 

Umarım okuma sırası hoşunuza gitmiştir. Kendi fikirlerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın, eğer alternatif çizgi roman önerileriniz varsa duymak isterim. Instagram üzerinden yaptığımız anketlerde sizlerde oy verip bir sonraki yazımızın konusu belirlemek isterseniz bizi @cizgi_romanalemi adresinden takip edebilirsiniz, yada sorularınızı bana daha kolay ve pratik bir şekilde ulaştırabilirsiniz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, esenlikler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Son Yayınlananlar

DC Comics - DC One Million Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 3

Merhaba sevgili okur! Bugünkü yazımın konusu DC One Million çizgi romanının okuma sırasının son partı olacak. Daha önceden ilk iki ...

En Çok Okunan Yazılar