Sayfalar

27 Mart 2020 Cuma

Marvel Çizgi Roman Okuma Sırası - All-New All-Different Dönemi - Part 3



Merhaba sevgili okuyucu!

Bugünkü yazımın konusu uzun zaman önce ara verdiğim All-New All-Different Marvel Dönemi çizgi roman okuma sırası olacak. Eğer sizlerde bu döneme ait olan ilk okuma listesi partına gitmek isterseniz buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Aslında bu dönem içerisinde yayınlanan bir çok çizgi roman hala çıkmakta ancak şu anda bulunan güncel çizgi romanlar ile okunabilecek en optimum listeyi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. İleride yan eventler veya farklı çizgi romanlar basılırsa bunlara da ayriyeten değinmeye çalışırım. 

En son "Gizli İmparatorluk" çizgi romanına başlayacaktık o zaman;

  • Gizli İmparatorluk
  • Avengers Zincirsiz Cilt 2: Gizli İmparatorluk
  • Champions Cilt 2: Serbest Çalışan Hayatı
  • Gizli İmparatorluk: Birlikten Kuvvet Doğar 
  • Avengers & Champions: Dünyalar Çarpışıyor 
  • Marvel Miras
Bu çizgi romanları okuduktan sonra All-New All-Different Marvel Dönemine ait başka okuyacak çizgi roman kalmıyor. Ancak yayınevleri hala güncel olarak yeni çizgi romanlar çıkarmakta. Bu sebepten çizgi romanları ana hatları ile bildikten ve okuduktan sonra yeni çıkacak olan çizgi romanların hoşunuza gidenlerini okuyabilir ve istediğiniz karakterlerin farklı zamanlarda çıkan çizgi romanlarını da alıp inceleyebilirsiniz. 

Ben genede güncel Marvel evrenine ait bazı çizgi roman serilerinin okuma sıralarını türkçe basımları olmasa dahi sizler ile paylaşacağım; War of Realms, Spider-Verse gibi. Bunun dışında event şeklinde yayınlanan bazı parça parça çizgi romanlar bulunmakta bunlarında incelemelerini yayınlamayı düşünüyorum. 


Bu yazımda sizlere Marvel, All-New All-Different dönemi çizgi roman okuma sırasının final bölümü olan 3. Partını sizlere anlatım.

Umarım yazımdan memnun kalmışsınızdır, bir sonraki yazımda görüşmek üzere esenlikler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Son Yayınlananlar

DC Comics - DC One Million Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 3

Merhaba sevgili okur! Bugünkü yazımın konusu DC One Million çizgi romanının okuma sırasının son partı olacak. Daha önceden ilk iki ...

En Çok Okunan Yazılar