Sayfalar

14 Nisan 2020 Salı

Marvel - Fall of The Hulks Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 2



Merhaba sevgili okur!

Bugünkü yazımın konusu 2009 ve 2012 yıllarında Marvel tarafından yayınlanan Fall of the Hulks çizgi romanının okuma sırasının ikinci ve son partı olacak. İlk parta ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. İlk partta ilk 8 fasikülden ve bu fasikülleri nasıl okumamız, bulmamız gerektiğini anlatmıştım. 

En son Fall of The Hulks: The Savage She-Hulks #1 fasikülünü okumuştuk şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • Fall of The Hulks: Red Hulk #4 (2010)
  • Hulk #20 (2008)
  • Incredible Hulk #607 veya The Incredible Hulk: Fall of The Hulks #2
  • Fall of The Hulks: The Savage She-Hulks #2
  • Hulk #21 (2008)
  • Incredible Hulk #608 veya The Incredible Hulk: Fall of The Hulks #3
  • Fall of The Hulks: The Savage She-Hulks #3
Ve okuma sıramız burada son buluyor. Genel olarak 5-6 farklı çizgi roman arasında sıra sıra fasikülleri okuma şeklinde bu eventi bitiriyoruz. Yakın bir zamanda ise inceleme yazısı yayınlayarak okuyan arkadaşlarımızı içeriksiz bırakmayacağım. Aynı zamanda bu şekilde Türkiye'de çok meşhur olmayan ve çevirilmeyen güzel eventler hakkında yazmaya devam edeceğim.

Umarım okuma sırası hoşunuza gitmiştir. Kendi fikirlerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın, eğer alternatif çizgi roman önerileriniz varsa duymak isterim. Instagram üzerinden yaptığımız anketlerde sizlerde oy verip bir sonraki yazımızın konusu belirlemek isterseniz bizi @cizgi_romanalemi adresinden takip edebilirsiniz, yada sorularınızı bana daha kolay ve pratik bir şekilde ulaştırabilirsiniz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, esenlikler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Son Yayınlananlar

DC Comics - DC One Million Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 3

Merhaba sevgili okur! Bugünkü yazımın konusu DC One Million çizgi romanının okuma sırasının son partı olacak. Daha önceden ilk iki ...

En Çok Okunan Yazılar