Sayfalar

18 Kasım 2019 Pazartesi

Çizgi Roman Koleksiyonum - 20. Yüzyıl'dan Kalmalar - Part 2



Merhaba sevgili okur!

Bugünkü yazımın konusu kendi kütüphanemde bulundurduğum bazı fasiküller hakkında olacak. Bu gibi bir yazıyı daha önceden sizler ile paylaşmıştım ve 3D Lenticular Kapağa sahip bazı çizgi romanlarımı paylaşmıştım. Bu sefer ise elimde bulunan en eski bir kaç fasikülden bahsedeceğim. En pahalı ürünler olmadıkları kesin ancak benim ile yaşıt sayılırlar. DC Universe adı altında çıkan The Flash çizgi romanlarımı sizler ile paylaşacağım bugün. Geçmeden önce unutmayın ki o zamanlar Flash karakteri Barry Allen değil Wall West'ti. Kendisi benim favori Flash'ımdır.  Şimdi sırayla çizgi romanlarımızı görelim. 

The Flash #109 (Jan 1996)


Dead Heat! 2 of 6
Bu Flash fasikülü Dead Heat! adlı flash event'inin 2. fasikülü yani 6'dan ikincisi. 1996 Ocak basımı olan çizgi roman 23 yaşında. Dead Heat event'i ise Savitar'ın speedforce'u ele geçirmeye çalışmasını anlatan bir hikaye.


The Flash #137 (May 1998) ve The Flash #138 (Jun 1998)



Bu Flash fasikülleri ise başka bir event olan The Human Race'e aitler. 1998 Yılının mayıs ve haziran aylarında basılan fasiküller event'in 2 ve 3. sayıları. Elimde malesef 1. sayısı bulunmuyor (#136). Bu Event ile Flash bir kez daha yaşayan en hızlı insan olduğunu gösteriyor. 



 The Flash #157 (Feb 2000)


Bu fasikül ise Linda Park yani Wally West'in eşinin ölümünü anlatan hikayeyi içeriyor. 1998 yılında başka bir hikayede ölen Linda bu hikayede 2000 yılının şubat ayında basılan bu fasikülde tekrardan ölüm ile yüz yüze geliyor. 


Bu yazımda sizlere sahip olduğum bazı fasikülleri göstermek ve ufak bilgiler vermek istedim. Genel olarak hikayesi veya görüntüsü hoşuma giden fasikülleri toplamayı severim. Bu fasikülleri almamım sebebi The Flash hakkında olmaları, ucuz ve eski olmalarıydı. 2-3 sene önce 5Tl civarı bir paraya almıştım adedini. Ancak güncel fiyatları hakkında zerre fikrim yok. Ama nedense çok severim bu fasikülleri, iki tanesi benimle yaşıtlar, bu yüzden onları saklamaya karar vermiştim. 

Umarım yazı hoşunuza gitmiştir, fikirlerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın. 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, esenlikler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Son Yayınlananlar

DC Comics - DC One Million Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 3

Merhaba sevgili okur! Bugünkü yazımın konusu DC One Million çizgi romanının okuma sırasının son partı olacak. Daha önceden ilk iki ...

En Çok Okunan Yazılar