Sayfalar

2 Kasım 2019 Cumartesi

Çizgi Roman Koleksiyonum - Lenticular 3D Fasiküller - Part 1


Merhaba sevgili okuyucu!

Bugünkü yazım kendi kütüphanemde bulundurduğum bazı fasiküller hakkında olacak. Genel olarak hikaye okumak için cilt satın alıyorum ama hoşuma giden, kütüphanemde bulunmasını istediğim fasikülleri de biriktiririm. Ama mali değeri değil, görüntüsü benim için çok daha önemli bir kriter olur bu fasikülleri seçerken. Sizlerede biriktirdiğim bazı fasiküllerden bahsetmek ve tanıtmak istedim. Çizgi roman satan birçok siteden indirimli olarak fasikülleri satın alabilirsiniz. Şimdi fasiküllere geçelim, bugün Lenticular yani kapakları 3D olarak dizayn edilmiş fasiküllerden bahsedeceğim. 

Uncanny Avengers #28 Lenticular Variant

1. Kapak: Uncanny Avengers                    2.Kapak: Earth's Mightiest Heroes 
Bu çizgi roman Uncanny Avengers #28 fasikülü ve lenticuların öbür tarafında ise Earth's Mightiest Heroes! Avengers kapağı görüyoruz. Marvel Legacy Dönemine ait bir çizgi roman ve ingilizce orijinal baskı halinde bulunuyor Türkçe çevirisi bulunmamakta. Arkasında ise 3D Avengers: No Surrender reklamı bulunmakta.

Guardians of the Galaxy #250 Lenticular Variant


Bu çizgi roman ise Guardians of the Galaxy #150 fasikülü. 3D Lenticular tasarıma sahip olup tek kapak şeklinde design edilmiş bir fasikül. Infinity Quest zamanı çıkmış bir çizgi roman, Adam Warlock'un geri döndüğü fasikül olup Infinity Countdown'a kadar devam eden bir seri. Arkasında ise 3D The Thing and the Human Torch reklamı bulunmakta.

All-New Wolverine #25 Lenticular Variant

1.Kapak: Son vs. Daughter                            2.Kapak: Hulk vs. The Thing 
Bu çizgi roman ise All-New Wolverine #25 fasikülü ve lenticuların öbür tarafında ise Fantastic Four'un Hulk vs. The Thing kapağı görüyoruz. Marvel Legacy dönemine ait bir çizgi roman.

US. Avengers #11 Lenticular Variant

1. Kapak: US. Avengers                          2.Kapak: Fantastic Four

Bu çizgi roman ise US. Avengers #11 fasikülü ve lenticuların öbür tarafında ise Fantastic Four'un The Search for Reed Richards sayısı bulunuyor.


Genel olarak sahip olduğum bir kaç lenticular sayıyı sizler ile paylaşmak istedim. Bu çizgi romanları internetten satın aldım ancak belirttiğim gibi okumak için değil gözüme hoş gözüktüğü için aldım zaten çok pahalı veya değerli sayılar değiller. İnternet ortamında kolayca bulabilirsiniz bu tarz fasikülleri. 

Umarım yazı hoşunuza gitmiştir, sizlerde yorum kısmında fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, esenlikler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Son Yayınlananlar

DC Comics - DC One Million Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 3

Merhaba sevgili okur! Bugünkü yazımın konusu DC One Million çizgi romanının okuma sırasının son partı olacak. Daha önceden ilk iki ...

En Çok Okunan Yazılar