Sayfalar

3 Kasım 2019 Pazar

DC Rebirth Dönemine Doğru: Titan Avı İncelemesi - DC Rebirth



Merhaba sevgili okur!

Bugünkü yazımın konusu tekrar Rebirth'e Doğru başlığı altında basılmış bir çizgi roman olacak; Titans Hunt yani Titan Avı. Rebirth evrenine geçişten bir çok kahramanın etkilendiği hatta bazılarının bedelini hayatları ile ödedikleri bir gerçek. Bundan etkilenen bir karakter daha var ki kendisi DC Comics'in altın çağlarında Flash rolüne bürünmüş, yaşayan en hızlı adam olan Wally West. Kendisi Rebirth evrenine geçişte gerçeklikten silinmiş bütün arkdaşları ve Dünya tarafından unutulmuştu. DC Rebirth Özel Edisyon'u okuyanlar kendisinin ağzından başına gelenleri okuyabilir.

Wally West'in kaybolmasının yanı sıra bütün Titans ekibinin durumundan bahseden ve benim gerçekten okurken çok eğlendiğim, hemen Rebirth Titans'ın ilk 2 cildini sipariş vermemi sağladı. Okumaktan kendimi alamadığım müthiş hikayesi ile Titans kesinlikle okunması ve bu cilt ile başlangıç yapılması gereken bir seri.

Buradan Sonrası Spoiler ve Kişisel Görüş İçermektedir!


Titan Avı çizgi romanı bütün Titans ekibinin Rebirth evreninde ki durumunu çok iyi özetlemiş ve hikayeye yedirmiş bir çizgi roman. Diğer uzun yan karakter hikayelerinin aksine, Suicide Squad gibi hiç sevemem, bu cilt akıcı ve güzel bir hikaye ile devam ediyor. Tabii ki en sonda bulunan "Titan Avı'nın Sahne Arkası" bölümü çok hoşuma gitti. Çünkü Wally'nin aslında bütün hikaye boyunca Titans ekibini yalnız bırakmadığı ve onların yanında olduğunu gösteriyor. Gördüğüm zaman çok hoşuma gitmişti. Aynı zamanda bu cildin sonuna Titans #1 'in önizlemesi çok hoşuma gitti, bir sonraki cilt için merak uyandırıyor. İnsanı hikayenin devamını okumaya iteliyor, çok güzel bir izlenim bırakıyor.

Ana Titans ekibinin birbirini unutmamasına rağmen uyumlarını kaybetmemiş olmaları ve birbirlerine olan yakınlıklarını hissetmek çizgi romanı okurken beni çok memnun etti. Beklentimi bu yönden gerçekten karşıladı. Karakterlerin kişiliklerini çok kısa özetlicek şekilde kısa olaylar yaşanması bizim karakterler hakkındaki bilgilerimizi tazeledi, bu da gayet önemli bir özellik ilk cilt için. 

Bütün bunlar dahilinde Titan Avı gerçekten güzel başlangıç yapan bir serinin ürünüdür, okunması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle de serinin devamının bu cilt düzeyinde devam etmesi açıkçası seri için tek temennim. Bu oluşan beklentim ise güzel hikayeler içine yedirilmiş, karakterleri güzel yansıtılmış bir kahramanlar ekibine hasret kaldığımızı gösteriyor. Titans umarım bu ihtiyacımızı karşılar. 

Umarım yazı ve fikirlerim hoşunuza gitmiştir, kendi fikirlerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, esenlikler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Son Yayınlananlar

DC Comics - DC One Million Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 3

Merhaba sevgili okur! Bugünkü yazımın konusu DC One Million çizgi romanının okuma sırasının son partı olacak. Daha önceden ilk iki ...

En Çok Okunan Yazılar