Sayfalar

23 Nisan 2019 Salı

The Unworthy Thor Okuma Sırası - Part 1


Merhaba sevgili okur!

Bugünkü yazımın konusu Marvel Now! Döneminde geçen ne bayağı bir ses getirmiş olan The Unworthy Thor serisi olacak. Bir Kingdom Come çizgi romanı olmasada benim için hikayenin yanı sıra çizimleri ile de öne çıkan bir çizgi roman. Olivier Coipel tarafından çizimleri yapılmış, tek kelime ile harika.

Şimdi seriye başlamadan önce çok kısa bir Avengers Dağıldı sonrası okuma sırası vereceğim Thor için. Bunları okumanızı tavsiye ederim ancak şöyle bir durum söz konusu, yaklaşık 20-25 adet çizgi roman içerisinde sadece Event serilerinin Türkçe basımını bulmak mümkün. Ancak online olarak veya kitapçılarınızdan bu çizgi romanları orijinal dilinden satın alabilir ve okuyabilirsiniz.

Şimdi kısa ama öz olan Avengers Dağıldı sonrası Thor çizgi romanlarına bakalım;

  • Thor Ragnarok #1-6 Issues
  • Thor Vol.3 #1-12 Issues
  • Siege - Kuşatma

Siege yani Kuşatma daha önceden The New Avengers okuma sırasında karşılaştığımız bir çizgi romandı (Okuma sırasını görmek için buraya). Türkçe basımı bulunan Eventlerden biri. Bu arada güncel basımlar sürekli değişmekte olduğu için Marmara Çizgi veya Arkabahçe gibi yayınevlerinin sitelerinden basılan Thor çizgi romanlarına bakabilirsiniz. Belki de aralarında Türkçe basımı olan çizgi romanlar olabilir. Daha sonra;

  • The Mighty Thor (2011) #1-22 Issues
  • Thor: For Asgard #1-6 Issues

Bu çizgi romanları da okuduğumuz zaman Marvel Now! Dönemine geçmiş oluyoruz. O kısımda bir sonraki partta paylaşacağım. 3. partta ise serinin son sıralamasını paylaşacağım. Umarım yazı hoşunuza gitmiştir. 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, esenlikler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Son Yayınlananlar

DC Comics - DC One Million Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 3

Merhaba sevgili okur! Bugünkü yazımın konusu DC One Million çizgi romanının okuma sırasının son partı olacak. Daha önceden ilk iki ...

En Çok Okunan Yazılar