Sayfalar

24 Nisan 2019 Çarşamba

The Unworthy Thor Okuma Sırası - Part 2


Merhaba sevgili okur!

Bugün  The Unworthy Thor okuma sırasının 2. partı ile karşınızdayım. Bir önceki partta Avengers Dağıldı döneminde ki birkaç çizgi romandan bahsetmiştim ve Siege yani Kuşatma eventini okumuştuk. İlk parta buradan ulaşabilirsiniz.

Şimdi Marvel Now! Dönemine ait olan Thor çizgi romanlarına bakalım;

  • Thor: God of Thunder - The God Butcher (#1-5 Issues)
  • Thor: God of Thunder - GodBomb (#6-11 Issues)
  • Thor: God of Thunder - The Accursed (#12-18 Issues)
  • Thor: God of Thunder - Last Days of Midgard (#19-25 Issues)

Bu çizgi romanlar Thor için çıkarılmış Marvel Now! çizgi romanlarından en önemli ve gereklileri. Belki başka çizgi romanlar ile karşılaşabilirsiniz, fazlasını okumaka bir sıkıntı yok ama yukarıdakilerden daha azını okumak sizi yeterince hikaye açısından tatmin etmeyebilir. Bu yüzden listede bulunan çizgi romanları okumanızı tavsiye ederim. Bu arada güncel basımlar sürekli değişmekte olduğu için Marmara Çizgi veya Arkabahçe gibi yayınevlerinin sitelerinden basılan Thor çizgi romanlarına bakabilirsiniz. Belki de aralarında Türkçe basımı olan çizgi romanlar olabilir. 

Daha sonra başka bir Event olan The Original Sin yani İlk Günah isimli çizgi romana geçiyoru;

  • Original Sin: Thor & Loki: The Tenth Realm
  • Original Sin - İlk Günah
Bu çizgi romanları da okuduğumuz zaman Marvel Now! Dönemi içerisindeki bir başka aşamaya geçiyoruz. Bu döneme The Female Thor yada The Unworthy Thor dönemi denmekte isminde anlayacağınız üzere Mjolnir'in yeni bir sahibi var, ama kim? Umarım yazı hoşunuza gitmiştir. 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, esenlikler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Son Yayınlananlar

DC Comics - DC One Million Çizgi Roman Okuma Sırası - Part 3

Merhaba sevgili okur! Bugünkü yazımın konusu DC One Million çizgi romanının okuma sırasının son partı olacak. Daha önceden ilk iki ...

En Çok Okunan Yazılar